Pravila privatnosti


Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Na ovoj stranici možete pronaći koju vrstu informacija možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.


Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Našu web stranicu možete posjetiti bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite našu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, upitnik za ponudu) i time dajete vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe.

Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 18 godina ili više, dok za osobe mlađe od 18 privolu može dati roditelj ili skrbnik.

Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.


Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i mail adresa, te dodatno ako je navedeno: adresa, grad i poštanski broj, telefonski broj, tvrtka.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem upita za ponudu: ime i prezime i mail adresa, te dodatno ako je navedeno: adresa, grad i poštanski broj, telefonski broj, tvrtka.


Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje/izlazak i operativni sustav.

Ove informacije koristimo isključivo kako bismo bolje upravljali našom web stranicom i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu te da poboljšamo vaše korisničko iskustvo dok koristite našu web stranicu.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Vi kao naš korisnik u svakom trenutku imate sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje privole
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

U slučaju da želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas telefonski ili putem maila na info@webnakvadrat.com.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja.